Вести

Ускоро почетак радова на Општој болници

Председник општине Аранђеловац Бојан Радовић обишао је и данас сеоске месне заједнице у којима се деле бесплатни пакети помоћи за пензионере са примањима мањим од 30 хиљада динара.

Бојан Радовић је рекао да је укупно 14 грађана позитивно на корона вирус у општини Аранђеловац и да се ситуација са епидемијом полако стабилизује. Најавио је да ће ускоро, у првим данима маја месеца, почети и најављена комплетна реконструкција Опште болнице, за коју ће бити уложено више од милијарду динара.

Завршава се изградња моста у Босути, порушеног током елементарних непогода, а изграђен је по најмодернијим стандардима. Радовић је истакао је да ће бити још неколико милионских пројеката санација школа и других важних, стратешких улагања, попут почетка радова на брзој саобраћајници и ауто - пута "Вожд Карађорђе" на релацији Аранђеловац - Младеновац - Београд и другог крака који ће се спајати са јужном Србијом.

Заменик председника општине Миладин Јаковљевић рекао је да ће сви пензионери са примањима мањим од 30 хиљада динара добити помоћ коју је локална самоуправа наменила, а посебно се захвалио младим волонтерима који су показали изузетну жељу и залагање у тешким околностима.

Извор: Општина Аранђеловац