Вести

Вандализам неће проћи!

Општински одбор СНС Аранђеловац најоштрије осуђује вандалско понашање непознатих починилаца који уништавају јавну својину и разоноду за децу!

Преносимо у целости саопштење Туристичке организације општине Аранђеловац и апелујемо на надлежне да се што пре пронађу кривци:

Поштовани суграђани,

Обраћамо вам се са не баш тако пријатним поводом. Наиме, имали смо прилику да уз подршку привредника општине Аранђеловац украсимо градски трг "Венац слободе". У прилог томе сведоче многе фотографије свих оних који су се обрадовали празничном украшавању, а посебно наши најмлађи суграђани.

Међутим, поред велике већине Аранђеловчана којима се трг допао у празничном руху, изгледа да има оних којима ни новогодишња атмосфера није по вољи. Пре неколико дана неко је извукао кабл који напаја новогодишњу расвету што смо том приликом и санирали.

На жалост, вечерас ће градски трг остати у мраку јер некоме празнична расвета смета толико да је кабл испресецан на неколико места целом дужином напајања фигура, а одшрафљене су и клупе намењене за седење приликом фотографисања.

Општина Аранђеловац и Туристичка организација Општине Аранђеловац предузеће све правне кораке да се починиоци пронађу и сносе правне последице за овакво вандалско понашање.

Аранђеловац је заслужио да буде празнично уређен, а да се суграђани и они који посете наш град осећају пријатно.

Обавештавамо све људе добре воље да ћемо упркос намерној опструкцији појединаца квар отклонити у току сутрашњег дана, а расвета бити враћена у првобитно стање.

За крај, не можемо да се не запитамо какви су то људи којима смета дечији смех, забава родитеља и породична атмосфера празника?