Вести

Велики страначки скуп у Аранђеловцу

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић и председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић посетили су јуче Аранђеловац. Тим поводом организован је велики страначки скуп, а Дворана Парк била је мала да прими све чланове и симпатизере Странке.

Александар Шапић истакао је велико задовољство радом и сарадњом са људима, казао да у свим местима које обилази види жељу и енергију чланова да Србија и њихова места напредују. Рекао је да је Српска напредна странка прерасла у велики народни покрет и позвао све који желе да се укључе у рад странке како би Србија наставила да напредује.

Дарко Глишић је рекао да очекује велику борбу са онима који су некада уништили све институције и који не презају ни од каквих лажи и превара како би поново могли да користе апарат државне управе за лично богаћење. Изразио је наду да ће у Аранђеловцу бити направљен још бољи изборни резултат него протекле године. Захвалио се члановима који су у великом броју дошли да присуствују страначком окупљању.

На градском тргу Венац слободе и испред Дворане Парк постављени су штандови Српске напредне странке, делили смо страначке часописе и пропагандни материјал, разговарали са људима и говорили шта је оно што смо урадили и шта нас чека од улагања и пројеката у наредном периоду.