Вести

Више од 700 људи из Аранђеловца поздравило Путина и Вучића

Хвала Аранђеловчани!!!
Живеле Русија и Србија!!!

Допринос највећем скупу у Србији у протеклој деценији дали су, као и увек, грађани Аранђеловца. Укупно 12 аутобуса, са више од 700 становника нашег града кренуло је пут Београда, а велики број суграђана пошао је и својим приватним возилима.
Не памти се у протеклих десетак година да је интересовање Аранђеловчана за један јавни догађај било толико као јуче за посету Србији председника Русије Владимира Путина.
Општински одбор Српске напредне странке у Аранђеловцу организовао је јуче одлазак свих који су желели да поздраве председнике Владимира Путина и Александра Вучића. Знали смо да ће одзив људи бити велики, али да ће толико грађана кренути са нама, да ћемо заједно формирати колону каква није виђена годинама уназада - то може само Аранђеловац. Са нама је пошао и велики број нестраначки опредељених људи, сви су били позвани на овај државотворни скуп који није имао страначку позадину, а то је само још један показатељ колико наш град воли, цени и поштује председнике Владимира Путина и Александра Вучића.
Била је велика част бити део непрегледне масе народа из целе Србије, који су пристојно и достојанствено шетали у колони која се простирала од платоа код "Теразијске чесме", преко "Славије" па све до Храма Светог Саве. Са нама су шетали председник Одбора Милосав Милојевић, председник Општине Бојан Радовић и сви чланови ОО СНС Аранђеловац.
Изнад свега дугујемо захвалност Вама, драги Аранђеловчани још једном сте показали како се и на који начин воле мајка Србија и сестринска Русија!

Живео Аранђеловац!
Хвала браћо и сестре!

Александар Вучић - Будућност у коју верујемо