Вести

Владимир Орлић: Боримо се за Србију

Др Владимир Орлић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке присуствовао је вечерас радном састанку Општинског одбора Српске напредне странке у Аранђеловцу.

Састанку је присуствовао и члан Главног одбора и координатор Извршног одбора Бојан Бајагић, председништво и чланови Одбора.

Владимир Орлић је истакао суштинску важност борбе за јаку, независну и поносну Србију. Подсетио је на времена када су нашом државом владали тајкуни и стране амбасаде и рекао да представници опозиције желе на сваки начин да се врате на власт како би наставили да се богате на рачун грађана.

Рекао је да се председник Александар Вучић бори на све начине да очува интересе Србије, а да је на члановима Српске напредне странке да бране идеје слободе и вредности нашег друштва.

Казао је да ће увек и на сваком месту одговорити онима којима је бахатост и насиље на првом месту, да сви могу да виде како то изгледа у Народној скупштини Републике Србије.

Позвао је све присутне на мудрост, да не наседају никаквим провокацијама, да је њима циљ дестабилизација земље, која је током власти СНС напредовала на свим пољима.

Састанак је обележила велика воља и енергија наших чланова да се боре и покажу снагу у жељи да одбране оно најсветије - а то је Република Србија.