Вести

Војна парада "Корак победника"

Чланови и симпатизери Српске напредне странке одазвали су се позиву Општине Аранђеловац и у великом броју присуствовали војној паради "Корак победника", која је одржана јуче у Београду, поводом 70 година од ослобођења главног града Србије у Другом светском рату.

Међу неколико десетина хиљада људи било је око 200 чланова нашег Општинског одбора, који су заједно са осталим Аранђеловчанима, аутобусима и сопственим превозом дошли, испред платоа Палате Србија, да поздраве руског председника Владимира Путина, српског председника Томислава Николића, чланове Владе Републике Србије и припаднике Војске Србије.

На величанственој војној паради окупљени грађани могли су видети капацитете Војске Србије, пешадијске, ваздушне и речне, a посебна атракција на небу за све присутне био је наступ и руске акро-групе "Стрижи", састављене од 4 авиона Миг-29.

Међу малобројним ВИП званицама био је и народни посланик у парламенту Републике Србије и председник нашег Општинског одбора Милосав Милојевић, као и Бојан Радовић, у својству председника Општине Аранђеловац.