Вести

Вук Мирчетић: Српска напредна странка има највише младих људи

Народни посланик Вук Мирчетић боравио је данас у Аранђеловцу и том приликом посетио просторије Општинског одбора Српске напредне странке. Он је истакао да је Аранђеловац много урадио на развоју и економском напретку током протеклог периода. Рекао је да наш град има изузетне резултате у реализацији пројеката и побољшању путне инфраструктуре, односно улагања у туризам и пољопривреду. Посебно је нагласио да Српска напредна странка има више младих, образованих чланова него што друге странке имају укупно чланова.

Не правимо разлику међу нашим члановима, сви људи су једнако важни али не можемо да прихватимо лажи оних који нас називају неписменим и крезубим, казао је народни посланик Мирчетић и изразио уверење да ће Српска напредна странка у Аранђеловцу наставити да ради за добробит града и свих становника у њему. Похвалио је активности председника општине Бојана Радовића и народног посланика Милосава Милојевића који се, према његовим речима, боре да Аранђеловац добије што је могуће више средстава из републичких фондова.

Бојан Радовић се захвалио на лепим речима и рекао да ће у наредном периоду бити највећих улагања у путеве, реконструкције школа и других стратешки важних објеката у Аранђеловцу.