Вести

Задужили су грађане Аранђеловца

Више од 7 милиона евра кредита за пројекте који никада нису реализовани.

На данашњој седници Скупштине општине Аранђеловац Бојан Радовић упознао је јавност са низом махинација представника претходних власти.

Представници дела опозиције редовно напуштају салу када говоримо о њиховим дуговима и кредитима које су нам оставили да враћамо. За више од 7 милиона евра су оставили задужења - они су буквално развалили општину Аранђеловац. Нама сада стиже и нови кредит у низу њихових задужења у износу од 80 милиона динара. То су таква задужења без ваљане документације за радове без тендера, a неретко и нереализовани пројекти. Таква ситуација се понавља све од доласка на власт СНС па до сада. Током 2007. године су подигли кредит у износу од 625 хиљада евра за изградњу базена који не постоји. Са каматом износ који смо вратили је већи од 800 хиљада евра. За градски трг такође нису вратили новац који су узели. У њихово време узимали чак и поједине телевизије су фактурисале радове на уређењу зелених површина, рекао је Бојан Радовић.

Нећете успети да зауставите развој Аранђеловца и једино што ћете моћи да радите јесте да наставите са обиласком моје дедовине и засада који припадају мојој породици. То је једина политика коју ви заступате - лажи, напади и обмане али грађани то јасно виде, препознали су вас и више никада нећете моћи да ненаменски трошите средства свих грађана Аранђеловца, поручио је Радовић.