Вести

Заокружи број 6 - недеља 2. април

АРАНЂЕЛОВАЦ ЈЕ ЗА ВУЧИЋА

 

У недељу 26. марта одржан је митинг подршке кандидатури Александра Вучића на председничким изборима у дворани "Парк" у Аранђеловцу на коме су говорили Ивица Дачић, председник СПС, потпредседник СНС Милош Вучевић, председник општине Аранђеловац Бојан Радовић и председник ОО СПС у Аранђеловцу Милутин Ђурић.

Бојана Радовић, председник општине Аранђеловац и потпредседник Општинског одбора СНС у Аранђеловцу, у обраћању присутнима је истакао важност сарадње народног посланика Милосава Милојевића и надлежних министарстава у, како је навео "никад бољој сарадњи локалне самоуправе са Владом Републике Србије", што је довео у директну везу са познавањем проблема са којима се мали градови и општине сусрећу од стране премијера Александра Вучића. Он је посебно нагласио да је највећи број пројеката одобрен локалној самоуправи у протекле четири године у односу на неколико претходних деценија збирно. Преносимо вам део говора Бојана Радовића на скупу подршке кандидатури Александра Вучића:

 

"Србија је постала држава у којој поново постоји перспектива, а њеним грађанима враћена је давно изгубљена нада у промене. Од презадужене државе на ивици банкрота и тоталног колапса, наша земља је данас велико градилиште. И то види свако ко је поштен и реалан. Србија је данас економски стабилна земља уређених јавних финансија; место где се поштује закон и правна држава; примамљива дестинација за стране инвеститоре, констатног привредног и друштвеног раста са резултатима које признаје цео свет – од запада до истока.

Све ово постигли смо вођени енергијом и снажном вољом председника Српске напредне странке Александра Вучића; његовом посвећеношћу и радом који је свима нама дао пример и мотив да радимо још више.

На жалост, поштовани пријатељи, има и оних којима није мило што Србија напредује. Који сматрају да смо требали да останемо у мраку. Без светла које су они угасили пре него што су отишли да се не виде све крађе, лоповске приватизације, затворене фабрике и кофери новца које су однели на разна острва по белом свету. А иза себе оставили пустош и гладне људе. Много је оних, драги напредњаци, који се смеју, ниподаштавају рад и труд Александра Вучића. Много је оних који се баве само лажима и увредама. Вређају децу, породицу и користе све како би узели мали колач власти и тиме обезбедили себи још лакши живот. Нуде обећања која знају да не могу да испуне. А сви знамо како излгеда када они обећавају и шта после тога долази. После тога нам, драги пријатељи остају њихови дугови, задужења и зарђали катанци на фабрикама које су упропастили.

Њихов програм не постоји. Њихов програм је мржња према Александру Вучићу и Српској напредној странци. За њих смо ми, драги пријатељи, грађани другог реда, неписмени, заостали у развоју, овце, безвредни у њиховом накарадном систему вредности. Нас би желели да хапсе и вешају за бандере само зато што подржавамо политику поштења и части коју спроводи Александар Вучић. Њима смета што више ни у једној локалној самоуправи, ни у једном министарству или Влади Републике Србије није могуће красти и бавити се политиком из кафане или преко телефона. Њима смета што данас постоји ред у јавним финансијама и што уместо да се бавимо ко ће колико прибавити нелегалног новца за себе, ми се бавимо причом о путевима и фабрикама. Нама би желели да забране да гласамо, да нам одузмо право да сами одлучујемо о својој судбини.

Е баш зато, поштовани пријатељи, баш зато, у недељу 2. априла ћемо да им покажемо колико нас има и шта желимо.

Наша је жеља јасна: желимо стабилну, напредну и уређену Србију; желимо будућност за нашу децу, мир за наше мајке и очеве, желимо да живимо овде достојни човека и 21. века. Све то можемо постићи само ако 2. априла заокружимо број 6. и дамо мандат Александру Вучићу да поведе Србију путем наставка реформи, које је започео на месту председника Владе."