Вести

Зато што волимо Аранђеловац - 4. март БРОЈ 1

Поштовани пријатељи, суграђани,

током протекле четири године урадили смо много тога за наш град: борили се да вратимо дугове претходника, улагали у болницу, школе, вртиће и бројне објекте. Улагали у путну инфраструктуру, борили се против незапослености и давали рекордно велике субвенције пољопривредницима. Нисмо запоставили ни спорт и културу. Трудили смо се да радимо најбоље што можемо. Све што смо постигли резултат је рада тима људи који чине Општински одбор Српске напредне странке на челу са председником Одбора и народним послаником Милосавом Милојевићем и кандидатом са председника општине Аранђеловац Бојаном Радовићем. Поред председништва Одбора наш тим чине млади, образовани људи који свако за своју област доприноси раду и бољитку Аранђеловца.
Захвални смо председнику наше странке Александру Вучићу и свим члановима Владе Републике Србије из редова СНС који су нам помагали у овом периоду да Аранђеловац напредује и развија се.
Дошло је време да полако сводимо рачуне и саберемо шта је све урађено до сада. У наредном периоду нећемо се бавити нападима и непровереним информацијама. Представићемо све шта смо радили од 2014. године и позвати вас да нам дате подршку 4. марта на наставимо да радимо још више и боље него до сада.
Знамо шта ћете изабрати и коме ће ваш глас отићи.
Зато што волите Аранђеловац колико и ми.
Александар Вучић - Зато што волимо Аранђеловац - Српска напредна странка