Вести

ЗАТО ШТО ВОЛИМО ПРИРОДУ!

Чланови Српске напредне странке организовали су велику акцију садње дрвећа на неколико локација у Аранђеловцу.

У недељу, 1. децембра наши вредни активисти, по хладном времену изашли су међу своје суграђане, разговарали са њима и посадили више од 30 разних врста стабала. На тај начин смо оплеменили животни простор и покушали да улепшамо свој град.

Посадили смо четинарско растиње у околини споменика палим Орашанима у ратовима од 1912. до 1920. година и тиме одали почаст јунацима прошлости. Осушено и труло дрво у близини школе "Први српски устанак" је посечено у одвојеној акцији надлежних комуналних служби, чиме је спречено да се догоди трагедија некој од деце која похађа ову образовну установу.

Након обиласка Месне заједнице Орашац наставили смо са садњом у највећем градском насељу Бангладеш. Окупио се велики број суграђана, у пријатном дружењу посадили смо више од 15 стабала и неколико дрвећа ниског раста. У координацији са грађанима садили смо на локацијама које су изабрали станари у зградама насеља Бангладеш. Затим смо посадили дрво брезе на платоу код Спортско - рекреативног центра "Шумадија" и поделили неколико саксија вишегодишњег украсног растиња суграђанима.

Са нама су били и потпредседници Општинског одбора Марија Елез, Бојан Радовић и Миладин Јаковљевић.

Бојан Радовић је разговарао са грађанима, обећао помоћ у наставку улепшавања града и најавио нове еколошке акције у организацији Општинског одбора Српске напредне странке Аранђеловац.

Поштовани суграђани, хвала на гостопримству и подршци коју сте нам и овог пута показали. На нама је да покушамо на све начине да помогнемо и учинимо да живот свих становника Аранђеловца буде лепши.

Позивамо све симпатизере Српске напредне странке да се придруже нашем тиму, како би заједно радили у интересу грађанки и грађана Аранђеловца.

Симболика на неколико фотографија јасно показује да смо се трудили да на местима посечених и трулих посадимо нова стабла. Обећавамо да ћемо за свако стабло које мора бити из безбедносних разлога уклоњено, посадити ново и лепше од претходног. Борићемо се да оставимо иза себе еколошки чистији град. Само тако можемо учинити поносним потомке које долазе. Наша деца то заслужују!

ЗАТО ШТО ВОЛИМО АРАНЂЕЛОВАЦ!

Александар Вучић - Српска напредна странка