Вести

Живела Србија!

Предаја за Србију никада није била опција, поручио је председник Републике Србије Александар Вучић приликом обиласка магацинског простора Милшпед Гроуп који је уступљен за чување медицинске опреме намењене за снабдевање здравствених установа.

"Желео сам да се уверите колики су габарити ове робе и зашто су потребни толики авиони Аир Србије. Као што видите имамо много тога што нисмо још поделили. Рукавице, маске, скафандери, респиратори и све неопходно за борбу против Ковид 19 се налази овде. Свакога дана се пуни овај простор. Задовољан сам што смо успели да обезбедимо добру покривеност заштитном опремом за наше лекаре.

Оно што ми можемо да урадимо као држава ми то радимо и важно је да то људи виде, молим их само за одговорност.

Сада ћемо новим респираторима додатно да ојачамо Централну Србију, Ниш и Крагујевац, као највеће центре. Све опште болнице у Србији добиће транспортне респираторе."

Председник Александар Вучић рекао је да нису спроведене мере забране кретања до сада би у Србији било далеко више преминулих суграђана.

У име Одбора у Аранђеловцу поручујемо онима који се баве неодговорним изјавама, који потцењују размере пандемије, да својим понашањем не угрожавају себе већ и друге људе.

Апелујемо на друштвену одговорност, а када све ово прође видимо се на једином релевантном месту - на бирачким кутијама.

Живеће овај народ!
Живела Србија!