Вести

Зоран Бабић у посети ОО СНС Аранђеловац

Члан председништва Српске напредне странке и шеф посланичког клуба СНС у парламенту Републике Србије Зоран Бабић посетио је данас просторије нашег Одбора.

У разговору са председником ОО СНС Аранђеловац Милосавом Милојевићем и замеником Бојаном Радовићем, а уз присуство активиста и чланова нашег Одбора, Зоран Бабић истакао је задовољством радом наших функционера у локалној самоуправи.

Рекао је да пре доласка СНС на власт на републичком нивоу државна каса била празна и да су недеље делиле Србију од банкрота.

Он је казао да је само у претходних годину дана урађено више од 300 километара магистралних путева, од чега је 20 километара опредељено за пут М4 од Крћевца ка Лазаревцу који пролази кроз општину Аранђеловац. Истакао је велики рад, труд и залагање премијера Александра Вучића као и огроман напредак у раду и ефикасности парламента Републике Србије.

Позвао је све бирачне, симпатизере и поштоваоце Српске напредне странке и Александра Вучића да у што већем броју изађу на изборе 24. априла и дају свој глас наставку реформи и препорода Србије.

Похвалио је залагање народног посланика Милосава Милојевића и изразио уверење да ће и у наредном сазиву парламента председник аранђеловачког Одбора радити као и до сада, у интересу грађана и становника нашег града.

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ